Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja to vidim jinak. Klimadane navrhuji obvykle socialiste, kteri chteji zdanit vse, co mohou. Cilem neni to, ze by si to mohli dovolit jen bohati - ti totiz v socialisticky superzdanenem svete nebudou. Cilem je, ze si klimaticky skodlive nebude moci dovolit nikdo.

0 0
možnosti
Foto

Kříží se tu dvě linie - ekologie a potravinová dostatečnost. Za normálních okolností by nemusely být v kontrapunkci, jenže když se cokoliv zideologizuje, je z toho malér. Stejně tak honit víc zajíců není příliš prospěšné. A tak se lítá ode zdi ke zdi a kvůli osobní úspěšnosti se zavádějí nesmysly.

1 0
možnosti
Foto

Tak jistě není nutné mít maso každý den a na dovolenou není nutno letět letadlem.To by to byla opravdu taková tragédie,kdyby něco takového mělo nastat?Žijeme si jak prasata v žitě a každé uskromnění vyvolává hysterii.Já jsem si jídelníček omezil už dávno kvůli zdraví, na dovolenou nelétám a jsem spokojený.Opravdu to není takový problém....

3 10
možnosti

I62v30a64n 27M75a50c67e17k

24. 9. 2019 10:41

Tak jistě není nutno jezdit na dovolenou vůbec, a zrovna tak není nutno mít doma pejska.Ale nebojte se však "oni" si všimnou,že nejenom krav je moc a potom dojde i na ně.

12 1
možnosti
Foto

A co takhle. Maso a létání by mělo být zakázané pro všechny.

1 2
možnosti

A také zbraně, cigarety, automobily, nová oblečení, uchošťouchy, brčka, cukr a vůbec tučná jídla... Tak co? Kde to zastavíme?

4 0
možnosti

J35a62n 58K58a91z10d51a

24. 9. 2019 10:00

Trefil jste hřebíček na hlavičku.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS