Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už je to více let, kdy jste zde relativizoval globální oteplování a zvolil jste k dokladování zcela nesmyslná období, nějak jsme se spolu neshodli.

Myslím, že jste postupně poněkud modifikoval svůj skepticismus a globální už uznáváte, nicméně (stejně jako v tomto blogu) stále argumentačně kroužíte kolem náznaků o plytosti globálního oteplování.

Jistě spávně kritizujete nesmyslně vynakládané dotace, někdy i ve prospěch těch, proti nimž by měly být namířeny. Jenže to je jiná kapitola a já se obávám, že jste svým vytrvalým namířením proti otepování překročil hraanici nevěrohodnosti. Na jedné straně glob. otep. uznáváte, oklikou však působíte jako jeho protivník.

2 7
možnosti
Foto

Základem pro vytvoření si názoru, který je co možná nejblíže skutečnosti, je čerpat informace z různých, i pro mé předpoklady nepříznivých, zdrojů. Tak nějak z Vás mám pocit a z Vašich textů téměř jistotu, že jste velmi jednostranně informován a jiných informací se štítíte. Zkuste si pro začátek přečíst blog paní Dany Tenzler o tom, z jakých měření vychází alarmisté.

1 0
možnosti
SN

:-),,,,,,,,,,Souhlas ! R^R^R^

3 1
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky