Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže vy máte pocit, že výzkum změny klimatu je "poručíme větru dešti"? Mezi řízením počasí (podnebí) a výzkumem, co a proč se děje, je snad docela velký rozdíl.

0 0
možnosti
IS

Bohužel na základě onoho výzkumu se utrácejí miliardy ve stylu "poručíme větru, dešti".

2 0
možnosti
Foto

Podle nedobrých zkušeností s minulými vašimi blogy jsem si ověřoval vaše údaje a s politováním (leč nepřekvapen) musím konstatovat, že podle klíčového slova (key word) "climate change", podle něhož jste měl vyhledávat i vy, mi na jejich serveru vyběhl počet grantů udělených v roce 2017 v poštu 12710, z nichž samozřejmě není u všech ještě čerpáno. Ten rozdíl je více než řádkový, tedy podivný. Pro srovnání v roce 2009 podle téhož vyhledávání jich bylo uděleno 2000.

Hezký den.

0 0
možnosti
JL

Pane Machacku. Vase slova mohou byt pravdiva. Dulezite znat co za nimi stoji. Pocet grantu 12710 je prosim kolik penez? A objem 2000 grantu ma min penez?

Dulezity faktor pro kvalitu a presnost vaseho clanku!!!

0 0
možnosti
JS

Velice zajímavé R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky