Diskuse

Trump neohrožuje vědu ani klima, právě naopak

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

články pana Kremlíka jsou jednostranně zaměřené s předem daným ideovým vyzněním, neobjektivní a protivědecké, proti vědeckým faktům může bojovat jen tendenčně zaujatý člověk s klapkami na očích

0 0
možnosti

Odkdy má být blog objektivní? Nepletete si ho se zpravodajstvím?

2 0
možnosti

J75a51n 82H95r85u66b18e84š

15. 3. 2017 10:10

„Věda je nepravdivě líčena jako zpolitizovaná. To dává politikům záminku, aby odmítli drtivé vědecké důkazy. To je závažný problém.“

Ale kdepak. To právě někteří klimatologové falšováním faktů a jejich zpolitizovanou interpretací sami dali záminku k tomu, aby výrazně poklesla důvěra k doporučením vědců a různých (rádoby)expertů. Kdo je přichycen při lži, nemůže se rozčilovat, že mu pak nedostává důvěry.

5 1
možnosti

při lžích byl mnohokrát přichycen Trump

0 0
možnosti

J56a59n 41S86o21u96č16e95k

15. 3. 2017 7:21

Kvalitní článek, více není co dodatR^

4 1
možnosti

Takto by se měly psát blogy o odborných tématech. Prostě fakta, citáty, odkazy, to vše velmi přehledně, stručně a čtivě podáno. Zpolitizovaná věda, která se chce zavděčit stůj co stůj svým chlebodárcům je velkým současným problémem. Paradoxem je, že stejní vědci varovali počátkem tohoto století před globálním ochlazováním. :-)

5 1
možnosti
Foto

Pardon, Vy tam vidíte něco odborného? Já citáty z časopisů a blogů... ;-D

1 0
možnosti

Tak tenhle článek je odpad dne. Tak jednostrannou věc už jsem dlouho nečetl. A v životě jsem neslyšel se někoho bavit ve vědě kdo podporuje jakou politickou stranu.

(Samozřejmě budete podporovat stranu která vám nechce brát financování...)

1 10
možnosti

Asi jste nepostřehl, že článek neobsahuje žádné diskutabilní nebo přímo zcestné úvahy autora, ale jen mapuje na základě hodnověrných citátů současnou polemiku mezi americkými vědci.

8 0
možnosti

Toto jsou zbytecne uvahy. Jak lidi znam, vsechno uhli a ropa se spali. Jestlize pritom klima nedosahne point of no return melo lidstvo stesti. V opacnem pripadu Trump uz nebude pochopitelne volan k zodpovednosti. To se bude jen brecet nad rozlitym mlikem.

1 1
možnosti

Mohl se už dávno pálit uran a vodík, ale to by environmentalisté nestrpěli

2 0
možnosti
Foto

Dosud jste se ve svých názorech dost často mýlil a obávám se, že v této své zálibě úspěšně pokračujete. Zatím je nutno počkat, ale čas ukáže, jestli tento můj odhad je také správný.

4 11
možnosti

Můžete uvést příklad ?

2 0
možnosti