Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jednu věc musím ocenit: pan Kremlík pochopil, že psát dál o klimatu a atmosféře by neměl, protože se tím, při svých neznalostech, jen ztrapňuje. Tak změnil téma...

0 1
možnosti

Pokračování:

PatBuchanan, jehož texty tak rád publikuje Petr Hájek na Parlamentníchlistech/Protiproudu, se ke svému konci v televizi MSNBC vyjádřil sám zde:http://www.theamericanconservative.com/2012/02/16/blacklisted-but-not-beaten/.Není tam řeč pouze o organizaci Color of Change, ale také ADL. V blogu uvedené prohlášení o hranicích je už z roku2006, takže není samostatným důvodem k vypovězení spolupráce v roce 2012.Buchanan byl autorem vícero kontroverzních tvrzení, například také o tom, že VelkáBritánie neměla vyhlašovat válku Německu, o Hitlerově odvaze nebo o nemožnosti zabíjení Židů v autechpomocí výfukových plynů (viz zde: https://thinkprogress.org/why-msnbc-dumped-pat-buchanan-his-10-most-outrageous-statements-44c47510c84c#.cbnh99kag).Publikace “Suicide of a Superpower” a Buchananovy diskuse o ní byly posledníkapkou

Murry Salby musel odejít dokonce ze dvou vysokých škol. První bylaUniversity of Colorado, druhá australská Macquarie University. Nikdy ale nešloo jeho klimaskepticismus, nýbrž o podvodné chování a podvodné zacházení spenězi. Stačí se podívat zde: https://www.nsf.gov/pubs/2009/oig0902/oig0902_4.pdfči zde: http://www.mq.edu.au/newsroom/2013/07/10/statement-regarding-the-termination-of-professor-murry-salby/.Salby australskou univerzitu zažaloval, u soudu však prohrál: http://www.austlii.edu.au/au/cases/cth/FCCA/2016/3.html

Salby se prodává jako mučedník (viz zde: https://www.desmogblog.com/2014/05/15/pseudoskeptics-exposed-in-the-salbystorm),ve skutečnosti jde ale o podvodníka.

A tak je to, pane Kremlíku, u Vás se vším. Nemám už chuť kontrolovatdalší jména či tvrzení. Toto mi naprosto stačí, abych si udělal úsudek o celémtextu. Jak už je obvyklé u tak zaťatých autorů Vašeho typu, ohýbáte skutečnosttak, aby Vám zapadla do předem stanoveného mustru. K rešerším používátepochybné zdroje. Ideální publikační platformou by pro Vás byl Protiproud nebonějaká jiná odnož Parlamentních listů.

0 0
možnosti

Vážený pane Kremlíku,

váš výčet disidentů je naprosto nesmyslný.

Mel Gibson - nešlo o jeden exces, ale o víc, už v roce 2006 na sebe upozornil antisemitskými výroky vůči policistovi, který ho zastavil (Gibson byl opilý). Kromě toho jeho ruská manželka pustila do tisku tajné nahrávky z hádek. Za jeho problémy nikdy nemohla otevřenost, ale pouze alkoholismus. Mel Gibson ostatně natáčel i dál. Vaše zmínka ale už stejně není na místě, protože Gibson byl v Hollywoodu opět vzat na milost. Viz zde: http://www.hollywoodreporter.com/news/mel-gibson-is-no-longer-937208

Theo van Gogh nebyl disident, ale oběť muslimského teroristy.Redakce Charlie Hebdo byla vyvražděna muslimskými teroristy. My snad máme v Evropě islám jako státní náboženství? Vaše uvádění do souvislostí je naprosto scestné.

Břetislav Olšer - publikoval i už dříve a publikuje si své grafomanské texty na serveru Rukojmí. Vám to přijde srovnatené se zabitím nebo s vyhazovem z práce? Idnes je soukromá firma, nikoli státní. Totéž ostatně platí i pro Martina Konvičku.

Časopis Pattern Recognition in Physics, který ostatně vyšel pouze dvakrát, byl zrušen, protože nesplňoval požadavky na vědeckost (Viz zde: http://www.pattern-recognition-in-physics.net/). Nedodržovala se pravidla peer review, autoři plagovali sami sebe. Další informace zde: https://scholarlyoa.com/2013/07/16/recognizing-a-pattern-of-problems-in-pattern-recognition-in-physics/, http://www.sciencemag.org/news/2014/01/alleging-malpractice-climate-skeptic-papers-publisher-kills-journal,, https://www.theguardian.com/environment/georgemonbiot/2011/dec/02/spectator-sea-level-claims. Časopis vydávali Sid-Ali Ouadfeul, který působil v Algerian Petroleum Institute, a Nils-Axel Mörner, švédský oceánograf a proutkař.

Pat Buchanan, jehož texty tak rád publikuje Petr Hájek na Parlamentních listech/Protiproudu, se ke svému konci v televizi MSNBC vyjádřil sám zde: http://www.theamericanconservative.com/2012/02/16/blacklisted-but-not-beaten/. Není tam řeč pouze o organiz

0 0
možnosti

Kdyby Havel zůstal u svého "oboru", psaní divadelních her, filozofování, tak byť jsem s některými jeho názory nesouhlasila, byla bych si jej mohla vážit dodnes. Neměl vstupovat do aktivní politiky, tam se "zkazil". A to hlavně díky té squadry, co se na něj nalepila, protože se chtěli na jeho "auře" přiživit. Díky jim se naučil věřit, že má maximální pravdu, a tudíž nedokázal jednat s těmi, kteří jeho názory nesdíleli. Tak se naučil, velmi nenápadně, intrikovat. Nebyl dobrým prezidentem..

1 0
možnosti

Dobrý článek k tomuto tématu je taky (byť je napsán k jiné události) -

Pravda o odcházení - http://jdem.cz/9gut4

0 0
možnosti

Děkuji Vám, pane Kremliku. Váš článek se mi líbí, je to zatím to nejlepší, co jsem četl na téma omezování svobody slova.

3 0
možnosti

Demokracie dostává na frak,

no a vy za svoji odvahu, Karmu!

2 0
možnosti

Máte pravdu. Asi to bude tím, že levicově neomarxističtí politici mají k tomu bolševikovi nějak tak blíž, než by se myslelo. I když se snaží vypadat jako demokraté a taky tento název s oblibou používají. Ale demokracii cíleně likvidují a stejně jako politické procesy ve společnosti, by nejraději přímo ovlivňovali i to ,co si lidé mají nebo musí myslet. Pan Havel, kdyby se dožil, by byl hodně překvapen, kam se svět posunul a dokonce lidé, u kterých lze předpokládat mravní hodnoty, zcela těmto levicovým myšlenkám podlehli a šíří je. Někdy až agresivním a nekompromisním způsobem.

4 1
možnosti

Pan Havel možná z roku 77, ale ne pan Havel z let devadesátých. Tam už byl spolutvůrcem likvidace morálky a demokracie.

0 0
možnosti

I31v89o 16B37o32u14š45e

20. 12. 2016 17:50

To je už na medikaci.

0 4
možnosti
Foto

Nesouhlasím s tím sice, ale nebyl tak náhodou pan Olšer smazán za souběžné publikování svých blogů, doprovázeného porušováním autorských práv (přes upozornění měl použít nějaké grafické prvky tam i onde) ???.

0 1
možnosti

Dobra konstrukce jez odola zdejsim i mene beznym trhavinam.

1 1
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky