Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K42a87r91e97l 98J66a94n30d29a

9. 11. 2016 17:55

Místo nejistého snižování "skleníkových" plynů coby receptu na omezení globálního oteplování by bylo lepší vydat ty horentní sumy na omezení následků toho, co tak jako tak přijde.

4 0
možnosti

S většinou souhlasím, pouze ta zmínka o freonech není přesná. V tom případě se jednalo o licence a velký prachy.

Jako chlaďař jsem marně hledal nějakou odbornou studii a vlivu freonů na O3 a ni jsem nenašel. Pouze populárně vědecké odkazování stylem " všude se o tom píše, tak to je pravda".

3 0
možnosti

Pan Kremlík neustále vše zarytě převádí na směšný model teploty či oteplování, ačkoliv v reálu jde o mnohem komplexnější jev.

Blahopřeji.

V samotném textu nejvíc pobavilo, že je Trump snad vůdcem nějakého selského rozumu a mlčící většiny. Tak určitě...

1 12
možnosti

:-)....Pěkný článek i hodnocení odborníka. Moc se mi líbil R^R^R^

8 0
možnosti

Kvalita průzkumů veřejného mínění je podmíněna kvalitou informací získaných od respondentů. Neexistuje metoda kromě mučení, která by donutila respondenty k pravdivé odpovědi.

2 6
možnosti

Ano.

A s naprostým nepochopením této situace se dokonce pochlubil Miloš Zeman blábolící něco o manipulaci veřejným míněním..........

Zeman prezidentem, to je fakt peklo.

0 6
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky