Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L40i88b50o54r 75V97a80n34ě41k

27. 10. 2015 14:54

Citát autora:

-----

Milovat či nenávidět desítky až stovky tisíc lidí je samo o sobě nesmysl. Učili jsme se na základní škole o jednom a ten to dovedl do extrému, ani je neznal, ale věděl jaký jsou a nechal je hromadně likvidovat. Je to naprosto identický vzorec, akorát jinak dosazené hodnoty. 

-----------

Bezpochyby máte na mysli tohoto "jednoho":

5. Ale když viděl Hospodin, an se rozmnožuje zlost lidská na zemi, [a] že by všeliké myšlení srdce jejich nebylo než zlé po všecken čas,

6. Litoval Hospodin, že učinil člověka na zemi, a bolest měl v srdci svém.

7. Tedy řekl Hospodin: Vyhladím z země člověka, kteréhož jsem stvořil, od člověka až do hovada, až do zeměplazu, až i do ptactva nebeského; nebo líto mi, že jsem je učinil.

0 0
možnosti
Foto

R^ Píšete vynikajícím způsobem a máte skvělé postřehy. Jestli se neurazíte, navrhuji Vám, aby jste se chopil tématu, který se též jak červená nit táhne koránem a to je touha Mohameda získat co největší bohatství a  skrze něj i moc. Chci už dlouho na toto téma napsat blog, ale nemám Váš talent, abych tak srozumitelně a jasně vypíchl myšlenku. Například verše "seslané" k otázkám dělení kořisti, kdy měl Mohamed z každého lupu 20% a když se jim vzdala Mekka, tak z důvodu, že se o to nezapříčinila armáda, ale Mohamedovo přistoupení na kapitulaci, tak celá Mekka připadla Mohamedovi. Atd, atd... Těch příkladů Mohamedovy hamižnosti je mnoho. Jo, málem bych zapomněl, jak se jeho souvěrec rozvedl, protože se Mohamedovi líbila jeho žena, aby si ji mohl Mohamed vzít.

1 0
možnosti

Dobrý blog! Když to člověk čte, tak si uvědomí ten propastný rozdíl mezi tímto a evangeliem Ježíše Krista. To se snad ani srovnat nedá.

Islám je vadný už v samotném základě.

6 0
možnosti

Urážkou a agresí proti islámu je i to, když muslim nabídne konverzi k islámu a vy jí odmítnete. Protože odmítnout islám, znamená odmítnutí "dobroty" Alláhovi a tak je to urážka i pouštního boha jménem Alláh

4 0
možnosti

Kdyby mi nabidl nějaký islamista konverzi na islam, tak ....(cenzura).

2 0
možnosti

Opět naprosto vynikající analýza R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky