Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jako kdybyste si nevzal na paškál lidi, kteří poslali 6 milionů Židů na smrt jen proto, že jsou židé... to proboha nelze s čímkoliv srovnávat... A jestli si myslíte, že půjdu provolávat do ulic "islám je zlo", protože tím pomohu tomuhle státu, který má asi 3-4 tisíc muslimů, tak to jste na omylu. Velmi mne mrzí, že plky tohoto typu neustále obsazují už několik týdnů žebříčky karmy tady na iDNESu. Vážně není nic více aktuálního k řešení? Já vidím to, že lidi odpustili Vrchnímu Ochmelkovi, který udělal x desítek věcí špatně, ale jsou spokojeni s jeho vyjádřením k islámu, tak budiž vše dobré. Vidím to, že se zcela přestalo diskutovat o ruském nebezpečí. Každého nechává chladným manipulace české národní banky. Vyjádření Řecka k neplacení dluhů, deficitní státní rozpočet, nedořešená důchodová reforma, plky každého nového ministra dopravy, že on už tu vysokorychlostní trať na západ postaví... Hlavně že máme společného nepřítele... 4 tisíce lidí jiného vyznání.

1 8
možnosti

Ještě jsem zapomněl, že k společnému nepříteli patří ještě Zlá Česká Televize. Ta může totiž úplně za všechno.

1 3
možnosti
PK

perfektně jste to trefil ... a chápu i ten závěrečnej odstavec - v tomto státě je plno opravdu hloupejch a zákeřnejch sluníček kteří by byli schopni pokusit se vás zažalovat a vůbec bych se nedivil kdyby zo Šabatová a ten její spolek k soudu dotáhla ...

8 2
možnosti
JV

J67i50ř53í 90V23i44m43r

16. 2. 2015 21:32

Zrovna jsem chtěl napsat, že ten poslední odstavec je zbytečný, vždyť přece je z toho článku ta paralela zcela jasná. Ale asi máte pravdu, takhle jsem o tom já naiva neuvažoval. Sluníčka jsou schopna převrátit na ruby cokoli.

1 1
možnosti
MK

R^R^R^R^;-D;-D;-D;-D ale koukám, že ten doslov asi musí být pro ty, co nerozumí ironiiRv;-O

1 0
možnosti
ŽA

Výborné, vtipné, výstižné ! R^R^ a karma.

2 0
možnosti
Foto

Výborně sestavená slova. ++R^R^

3 0
možnosti
PP

Výborné, a zvláště oceňuji orientaci autora v těch sluníčkových projektech a "argumentaci". Sedí to naprosto přesně na konkrétních příkladech R^

3 1
možnosti
TP

T74o79m84á73š 97P26í46c86l

16. 2. 2015 10:50

Jen takova poznamka. Mein Kamf je proti Koranu celkem mekky a zdaleka tak otevrene nevyzyva k nasili a zebijeni.

7 1
možnosti
OK

Main Kampf vznikl jednorázově jako výplod myšlení jednoho člověka. Korán je dílo náboženské tradice. Takže vzájemné srovnávání je poněkud demagogické.

1 1
možnosti
OK

Neschopnost rozlišovat bude to, co nás zabije.

1 2
možnosti
MK

Mate pravdu Ondřeji. Vy Policky, Barta jste toho zarnym prikladem

6 1
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky