Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

EuCCP představuje jediné - likvidaci národních států, měn, armád a přeměnu evropského prostoru do vytoužené podoby "centrálně ovládaných regionů"....kombinací hlouposti (žárovky, banány), buzerace (kvóty, ESM..) a korumpování (dotace) bylo dosaženostavu, od něhož je jen krůček k "the Point of no return"

0 0
možnosti
MP

Svobodní musí před volbami jezdit po všech větších městech a velmi srozumitelně vysvětlovat svůj program. Vysvětlit nebezpečí eura a budoucnosti EU. Co nejdříve vyhlásit referendum, chtějí-li lidé euro.

2 0
možnosti
JR

Naprostý souhlas. Pouze nevím, z jakého titulu by zůstaly v platnosti Vámi uváděné směrnice EHP, pokud bychom vystoupili z EU. Děkuju za za vysvětlení.

0 0
možnosti
MS

Myslím, že bojkot EU-demence ze strany národní vlády je nutný.

Přesto si vy osobně i Vaše strana musíte projít dlouhou cestu. Vaše argumenty jsou v pořádku. Když si je člověk čte, toho racionálně myslícího osloví. Přesto je nutné trpělivě odpovídat i těm, kterým to jasné není. Strana Svobodných si dělá svým radikalismem (opět opakuji, že pravdu nikomu nelze hřebíkem natlouct do hlavy) z potenciálních příznivců zbytečné něpřátele.

Viděl jsem několik Vašich přednášek a mám velký respekt před Vaším vzděláním, aktivitou a prací. Uberte plyn a vyzkoušejte se na svět podívat pohledem člověka, který nemá vědomosti jako Vy, nemá prostředky na vzdělávání a je ovlivnitelný jako kyvadlo hodin.

Přeji Vám hodně úspěchů, děláte záslužnou práci. Udělejte si na 14 dnů stop, ohlédněte se, popovídejte si s přáteli z druhé strany a pozorně je poslouchejte. Netlučte do nich.

Když to udělá většina Svobodných, jednou tady budeme mít silnou liberální stranu pro střední vrstvu. Základ racionální demokracie.

9 0
možnosti
JB

Velmi rozumný názor.

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky