Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

On to nikdo nemohl vědět, že se oteplování globální "zastaví" a ve chvíli, kdy se této šance - jak si přivydělat - chopili politici, bylo po ptákách - jako vždy, když něco řeší politické strany. Pozorujte politiky, jediné, co umějí je - nalijeme tam o pár miliard více. Ale kam je nalijí? prachy zmizí...a situaci si nakonec musí normální jedinec vyřešit sám podle podmínek a svého zdravého rozumu. PS: Otpelování se zastavuje, to ale neznamená, že se zase "nerozjede". kdysi se říkalo "Děj se vůle Boží" - to byla docela moudrá doba.

0 0
možnosti

P19a22v67e38l 73K78u61r53a30l

26. 9. 2013 23:21

Nemohl a nebo si jenom nedal práci s důslednější analýzou situace?

slovo "nemohl" a "nemožné" nemám moc rád. slovo "nemohl" je obvykle jenom trapná omluva pro vlastní neschopnost. A slovo "nemožné"... řekněme že to uznávám až když to jde proti fyzikálnímu zákonu prověřeným alespoň stoletím zkoumání.

0 0
možnosti

P60e66t63r 46H63á28l81a

24. 9. 2013 19:07

Mě vždycky bavilo, jak "odborníci" na globální klima neví ani to, co ví dítě v mateřské školce - když svítí sluníčko, je teplo, když nesvítí, je zima.

0 0
možnosti

Já jsem to vždycky říkal, že Klaus má pravdu!

1 0
možnosti

Svatý Klaus má vždycky pravdu, žejo? !!

0 1
možnosti

E69d86a 49D33r74á46b36e60k

24. 9. 2013 10:38

Ale posledních cca 15 let už se dál neotepluje, ačkoli skleníkových plynů přibývá...... a autor článku si asi představuje, že přibývat jich může i nadále "neomezeně" a nic se nestane. A patnáct let je jistě významná doba. Naštěstí nejsou ti co o tom rozhodují tak pošetilí jako on. P.S. Viděl jste někdy třeba vývoj kurzu akcií? Jistě, když klesají a pak rok rostou tak nemusíte nic dělat...., vždyť to přece znamená že se vrátí na původní úroveň, to je zřejmé, že :-)

1 2
možnosti

E27d23a 40D12r75á82b20e39k

24. 9. 2013 10:39

Jinak unie pokud vím nebojuje s oteplováním ale s nárustem skleníkových plynů, a jak autor článku potvrdil,stále jich přibývá, takže investice je v pořádku.

1 4
možnosti
Foto

Děkuji za zdravý rozum, karma R^

5 0
možnosti

Státní aparát potřebuje "nepřítele". nepřítele před kterým bude své ovečky chránit, aby mu byly vděčné.

V novodobých dějinách to byl nejprve západní imperialista (nebo bolševik, v případě těch na druhé straně drátů) potom úbytek ozonu, nyní globální oteplování. Co přijde nyní? Globální terorizmus?

1 0
možnosti
Foto

Němci to berou nějak globálněji. Když jsem v Mnichově  zaparkoval asi 3 m od křižovatky, před mým osobákem na vysoké tyči značka dej přednost, našel jsem za stíračem pokutu.

Prý jsem parkoval blíže, než 15 m od značky. To je sice v dopravních předpisech opravdu napsáno, ale omezeno pouze na vozidla, která svojí výškou tu značku zakrývají- to ovšem u osobního auta neplatí.

Odvolal jsem se, zašel na soud a tam mi soudce řekl, ať zaplatím, že jsem stejně už předtím jistě někde špatně parkoval. Na takový argument se špatně odpovídá, tak jsem zaplatil. Prostě policie, i když to byl žák policejní akademie, má vždycky pravdu.

V politice platí totéž- dohadovat se s politiky, kteří vidí jenom ty peníze, které tak nutně potřebují, nemá smysl. Jediné co pomůže, je ty vyděrače nevolit.EU

2 0
možnosti

Já se nedivím vůbec.

1. Kdyby klimatická komisařka odtroubila klimatickou válku,  tak by se připravila o všechny brebendy plynoucí z fuknkce a o také slávu. Dost možná, že  sama vlastnínějakousolární plantáž.

2. Klidně může prosazovat nesmysly, protože ji názor voličů nemusí vůbec zajímat. Ona je zvolená Evriskmi premiery a ti zvolí toho koho nařídí Německo.  Stačí, že ji do změny politiky nenutí Němci.

Jetotragedie.;-€

0 0
možnosti

Ta stará moudrost, že vždycky "jde jenom o prachy" bohužel platí skálopevně i dnes. Jde jen o hledání stále nových metod, jak zblbnout "prostý lid", který to všechno zaplatí a který na to i doplatí. Celá ta velká a nádherná zelená idea je v tomto opravdu geniální. Dává totiž lidem nádhernou vizi - "pomáhejme přírodě, světu a tím i sami sobě". Proti tomu se nedá říct ani ň. Ale, jak říkal Kristus, "podle jejich ovoce poznáte je". Co akce, to tajný mnohasetmiliardový tunel. Úsporné žárovky, navíc vyděračsky předražené, sice prokazatelně ničí životní prostředí víc než staré (obsah rtuti, argonu, nákladnější výroba), ale byly nám přikázány, aby se zachránila firma Philips, jejíž zisky se mnohonásobně zvedly. Ještě větší tragédií (doslova) se stala bionafta, která nejenže vytvořila další mafiánskou celosvětovou lobby, ale málem vedla ke světovému hladomoru (pěstování výnosnější řepky místo obilí) - než začala dávat EU zpátečku. Globální oteplování je jen nejodpornější a nejvýnosnější úspěšný tah, jak přihrát neskutečné zisky technologicky nejvyspělejším nadnárodním monopolům, vyvíjejícím "nové eko-technologie". Vlastně se svět od středověku moc nezměnil - akorát, že Jan Hus z hlásání příchodu konce světa nic neměl, jenom smrt v plamenech, zatímco apokalyptické vize novodobé potopy světa kvůli oteplování dnes sypou miliardy. Jen se shodnout, jestli se otepluje nebo ochlazuje by se aspoň mohli...

6 0
možnosti

P29a45v71e46l 83K98u65r26a43l

23. 9. 2013 22:05

Argon neničí prakticky nic, jen je drahej jak...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS