Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

QQ.

29. 8. 2012 10:47
Perlicka o blue ray

Zdanlive nesouvisi... Proc nastopil modry disk, protoze vznika nova technika? Prd. I ta stara bohate postacuje a HD se stejne nevysila vetsina programu takze ta uzasna reklama, ktera bezi na HD TV v obchode je pouze z bue ray a po privezeni TV domu je tam klasicka mazanice. I stare disky bohate staci. Skutecnym duvodem je, ze se trh s DVD vycerpal, cena DVD klesla na tak male polozky, ze uz to prestalo vydelavat a prinaset miliardy. Navic, ten, kdo chtel sbirat filmy, uz ma vse doma a nepotrebuje nic kupovat, potrebovalo to injekci. Bylo treba vysvetlit majitelum, ze to co maji doma musi co nejrychleji vyhodit, ze je treba nove technologie a zacit opet kupovat disk ne za 60 ale za 600 korun. Proto nova technologie, proto HD, jen at kazdy vyhodi to stare TV a koupi nove, co na tom, ze stejne bude koukat jen SD rozliseni. No a oteplovani klimatu se hodi taky. Kdo by bez toho povolil predrazenou fotovoltaiku, nesmyslne limity na auta, sikanovani prumyslu. Je to jen ideologie, nic vic.

2 0
možnosti

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

29. 8. 2012 12:32
Re: Perlicka o blue ray

jenze ani u BR to nefunguje :-). Jak je to venku dlouho, jak se kolem toho delal bugr - a porad myslim, ze se zdaleka nejvic prodavaji stale DVD. Taky rpoc jinak - i kdyby nekdo mel BR prehravac, proc dat za tentyz film o polovinu navic proti DVD?

Zeleni vykuci to maji zmakle vic - technologickou vychytavku si lze nekoupit, tak uvali na vse mozne a nemozne dane a tomu se pak nelze vzeprit.

0 0
možnosti

QQ.

29. 8. 2012 10:36
jasne ze ano

R^R^R^:-)

0 0
možnosti

až vyrostu, budu politikem

29. 8. 2012 10:30
Problematice nerozumím

a asi i souhlasím, že když je někde 2500 lidí, tak ne všichni budou špičkoví odborníci. Ale ptám se. Jsou mezi těmi 2500 nějací v oboru uznávaní odborníci (vědci)? To jsem se z Vašeho článku nedozvěděl.

0 0
možnosti

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

29. 8. 2012 12:35
Re: Problematice nerozumím

Mozna par jo, otazka je kolik. Na to, ze vetsina jsou plitici a nebo pak takovihle vedci. Pak ti pravi bud jedou na kseft (a vyji s vlky) a nebo konci - pred nejakou dobou dala rada vedcu protest za nejakou marketingovou zpravu, ktera se ale prezentovala stylem "vsichni vedci s IPCC se shoduji...". Zrovna tak, jako rada ruznych jinych vedcu (odbornych a skutecnych) pisi petice a protestuji - veskrze ne proti nejakemu faktu, ale proti politizaci problemu, proti tomu, ze se jako fakta vydavaji domnenky nebo zbozna prani, proti tomu, ze nelze overi zavery, metody a nebo nejsou zdrojova data... a proti tomu, ze politici se ke kazde takove PR politicke zprave chovaji jako k faktu a vehementne utraci verejne prostredky.

0 0
možnosti

jsplus

29. 8. 2012 10:20
Karma

1 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky