Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

notordluhousek

2. 3. 2011 15:31
autor pise z vlastni zkusenosti

jestli je nekdo znam urazenim lidi s jinym nazorem, tak je to prave proud ktery reprezentuje pan kremlik (neplest se vsemi skeptiky, je napriklad pan lomborg, se kterym casto nesouhlasim, ale k primitivnimu napadani se neuchyluje). velmi casto kremlik vyslovi nejakou urazku (nebo nasadi psi hlavu predem oponentovi abychom vedeli na zacatku ze je podvodnik, zlodej, hlupak atd) a potom se lopotne v clanku snazi k tomu dopracovat a nebo vubec se uz dal tomu nevenuje. preci je to zname, je to zlodej, podvodnik, ubohy oteplovac, tak co o tom diskutovat.

0 0
možnosti
VK

Kremlik

2. 3. 2011 19:48
Re: autor pise z vlastni zkusenosti

My jsme se jen slusne ptali, kde jsou dukazy. Vy jste nas zacali umlcovat a urazet nadavkami do popiracu. A my si to mame nechat libit? Za podvodniky oznacuji jen lidi, o kterych to vim. O lidech jako Jones a Man to muzeme rici na zaklade prima facie dukazu - podklady svych grafu skryvaji, z toho tedy plyne, ze nam asi neco taji a nerikaji nam pravdu. Dalsim dukazem, ze nam nerikaji pravdu, bylo zmanipulovane vysetrovani. Kdyby nemeli co skryvat, tak by pripustili skutecne vysetreni. Jak vidite, tak neobvinuji jen tak nekoho z podvodu jen tak. A vzdy k tomu uvadim dukazy. Pro obvineni z popiractvi dukazy nejsou. Chapete ten rozdil?

0 0
možnosti
PDICD

Prof. Doc. Ing. CSc. Dr.h.c.

2. 3. 2011 13:15
velky uspech

Prima, posledni Kremlikuv blog mel nulovou odezvu, proto Vita narychlo spichnul neco jineho. Pane Kremliku, vzdyt uz Vas nebere nikdo vazne ;-D

0 0
možnosti
TM

CortaCircuito

2. 3. 2011 13:38
Re: velky uspech

Příspěvek jako by vypadl z článku - věcné argumenty žádné, jen napadání autora... dost ubohé.

0 0
možnosti
NŠP

Neznám špinavé peníze

2. 3. 2011 11:10
Stále mi není jasné

jak jste změřili stáři planety. Děkuji. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky