Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

Rainbow_Warrior

23. 1. 2011 14:36
pan s knikem

Take Vam Vita pripomina toho pana s knirkem?;-D

0 0
možnosti
TR

Tyranosaurus Rex

18. 1. 2011 11:06
komedie

Karma.

Komedie je, že "uhlíkovou stopu" řeší pupkáči, co za sebou každý mají CO2 stopu jako malá vesnice. Létadlem sem, létadlem tam, život v luxusu, který také musel být vyroben, dopraven ...

Je to prostě jenom další zaměstnání. O nic jiného zde nejde. To už jsou mi sympatičtější žabičkáři, ti fakt věří tomu, co dělají a do přírody taky zajdou.

0 0
možnosti
R

Rainbow_Warrior

17. 1. 2011 20:12
pseudoskepticismus

Prima, takze se odpovedi zrejme opet nedockam. V teto souvislosti me napada, zda pan bakalar historie, pan Kremlik, neni spise PSEUDOSKEPTIK - viz wikipedia:

"Termín Pseudoskepticismus, popisuje myšlení, které se zdá být skeptické, ale skeptické není. Tento termín zpopularizoval Marcello Truzzi a definoval pseudoskeptiky jako osoby jejichž názory jsou spíše negativní, než agnostické, a přesto se považují za skeptiky."

;-D

0 0
možnosti
MK

thunder-bolt

17. 1. 2011 14:55
Naprostá pravda

karma a přání: Nedejte se prosím odradit.R^

0 0
možnosti
R

Rainbow_Warrior

17. 1. 2011 13:42
nezodpovezene otazky a pripominky

Pane Kremliku, jaksi jste zapomnel odpovedet na nekolik otazek pod svym minulym blogem. Napr. Proc jste "zrusil" zviditelneni karmy? Je to kvuli tomu, ze uz vase blogy nikdo necte a karma klesa a klesa?

Poznamka 1) Je usmevne, kdyz davate na svuj blog ukazky z vlastnich "prednasek" nebo vasich "exkurzi", tu do CHMU, tu do Senatu (pise se s velkem "S" - nikoliv male pismeno; naucte se pravopis) ... Takovou sebeprezentaci snad neprovadi ani pan prezident Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky