Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Rodnok

6. 10. 2010 11:47
Kremlík...

vám samozřejmě namísto odpovědi plká další článek. Jsem zvědav, jak dlouho to tu vydrží. Autor mívá ve zvyku diskuse s nesouhlasnými názory, jako je tahle, odstranit ;-D

0 0
možnosti
LM

L. M.

4. 10. 2010 11:14
Pane Kremlíku,

kdybyste neměl tu fotku před barákem v Komořanech, snad bych i věřil tomu, že tam místo Vás byl někdo jiný. 1. Zrušení nominací nikdo nepožaduje a ani IAC k nim neměl výhrady. Výhrady byly k tomu, že nejsou formálně dány požadavky na autory a review editory. Včetně opatření proti střetu zájmů. Zrušit jmenování autorů a review editorů pro AR5 by bylo nejčistší, ale je to i nereálné. Na tom jsme se shodli. A shodli jsme se i na tom, že teď se musí především zprůhlednit celý review proces. 2. Neshodli jsme se na tom, že by AR5 měla dělat nějaký "audit" dosavadní klimatologie. To IPCC dělat nemůže. Tak si, prosím Vás, alespoň nevymýšlejte.

Názor jsem nezměnil, kdybyste byl u podobných jednání už třeba před rokem, slyšel byste podobné věci. Možná s výjimkou Pachauriho...

No, ještě že tam bylo pár lidí, kteří na vlastní uši slyšeli, jak jste občas totálně mimo...

0 0
možnosti
TM

Fare.l

5. 10. 2010 22:20
Re: Pane Kremlíku,

Nechápu, proč se snažíte tyto lidi školit anebo s nimi dokonce jednat. Nejdříve jim kupte učebnici "Základy meteorologie a klimatologie" a pak se uvidí. Nechci urážet (vztahovat), ale to si tam můžete rovnou zvát retardované lidi.

0 0
možnosti

Tramp_007

4. 10. 2010 10:44
Hned jak jsem přečetl titulek

jsem si řekl - další Kremlík. A on opravdu ano.

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky