Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jack095

16. 4. 2010 22:11
Zelený lupiči

Dnes nikoho nezajímá, že vše je lež. Už je rozjetý veliký kšeft, můžeme se rozčilovat na diskuzi, můžeme ... vlastně nemůžeme nic. Jen budeme těm zeleným lhářům plnit jejich konta svejma penězma. A neni žádná politická síla, která by otevřeně hlásala zrušení dotací do obnovitelných zdrojů.

0 0
možnosti

Kremlik

16. 4. 2010 11:50
Slepa skvrna

Neviditelnost nekterych zalezitosti se da vysvetlit i dosti nekonspiracne.

Priklad. Na svete se vede spousty valek. Media si vyberou jednu a o te nam hlasi kazdou zastrelenou slepici a kazdou dobytou ulici. Pak jsou jine valky, o kterych nam nehlasi skoro vubec nic. Treba Niger (boje domorodcu vs ropnych firem) nebo islamizovane Somalsko.

A vsimnete si, ze tuto selekci temat delaji vsechny televize uplne stejne. Proste slepe papouskuji po Reuters a AP.

0 0
možnosti

sir Humprey 010

16. 4. 2010 7:46
přesně

R^

0 0
možnosti

socbubák

16. 4. 2010 1:56
Media a pravda ? To snad ne...

Osobně si to vysvětluji tím, že každé medium je někým vlastněno a jak se tak nějak všeobecně ví, velká media patří docela bohatým chlápkům. A tihle bohatí chlápci jsou jedna velká partička, kopající prakticky stejnou ligu jako FC Římani nebo SK Bilderberg. Proč se bohatým podvod s GO hodí, netřeba tu vykládat. Proč se politikům taktéž hodí podvod s GO, také víme. S ČT a Moravcovou veselou hrou na "zlobivé" politiky a voliče, který je pěkně "vytrestá" jedním volebním hlasem !!! panečku !!!, to bude podobné. Mediím nezáleží na odhalení pravdy, protože na ní majitelé medií nevydělají (ani jejich užiteční koupení idioti - politici) . Jsme jim totiž u p.r.d.e.l.e., stejně jako většině politiků. A že jsem za 15 let praxe ve v.i.p. turistických službách těch majitelů zeměkoule potkal - pro ně jsme nuly, bezvýznamný odpad, který jim peče toasty, balí do krabičky kaviár, tankuje jejich letadla a staví auta na zakázku. Jejich bohatství by jim sice bylo k ničemu, kdyby zpitomělý dav -

0 0
možnosti

socbubák

16. 4. 2010 2:04
Re: Media a pravda ? To snad ne...

- nepochodoval za vidinou mzdy a lepších zítřků jak stádo oslíků za mrkví na klacku, bez "služeb" nás bezejmenných by zřejmě pošli hlady...soudě podle toho, že když díky krizi multimiliardář přišel o čtyři miliardy Eur a zbyla mu jen jedna, tak nedávno skočil z okna - ale nijak jim to nebrání v tom nás mít zcela na háku. Pouze je potřeba udržet lidi-mravenečky v chodu a činnosti. A na to jsou páky jako světová krize, teroristé, podvod s GO aj.velmi vhodné. Udržet lidi strašením v poslušnosti a oddanosti svému politickému "vedení", které samozřejmě zobe majitelům zeměkoule z ruky. Takže zaplaťPánBůh za prezidenta V.Klause i se všemi jeho chybami, bisexualitou, narcisismem atd. či co se ještě dozvíme, jen když se ještě najdou lidi, co nemají chuť bučet v jednom manipulovaném stádu a nechtějí se jen tak nechat masírovat loajálními medii.

0 0
možnosti

Michal007

13. 4. 2010 21:28
Asociace

To mi připomíná povzdech z doby reálného šokializmu: Kdyby měl Napoleon v rukou naše sdělovací prostředky, tak dodnes nevíme, že to u Waterloo projel.

ČT před rokem "úspěšně" tajila, že byla poctěna hned dvěma kousky ocenění Bludný balvan. Má v tom praxi.

0 0
možnosti

pgjed

13. 4. 2010 15:58
Mediální masáž

Hlavním prostředkem mediokracie je mediální masáž. Media dávno neslouží pro informování, ale jako zdroj ziskůmajitelů a proto píší tak, aby to vyhovovalo těm, kteří více platí, hlavně za inzerci. A tak mají nejvič prostoruClimate alarmisti a trochu Climate skeptici. A na chudé, byť zodpovědné a seriózní Climate realisty nezbude. V současných sdělovacích prostředcích je dnes nutná kritická ostražitost i při čtení data a předpovědi počasí. Ostatně mediální moloch, na jehož webu si právě dopisujeme je toho zářným příkladem! Viďte pane dohlížiteli diskusí.  ;-)

0 0
možnosti

3,14ranha

13. 4. 2010 16:10
Re: Mediální masáž

R^ bohužel pro nás nejméně od první světové slouží běžná(veřejná) média jako "debilizátory"   (-dohoda i spolek se snažili z protivníků udělat nelidské zrůdy, soudí se že nejhůř se propagandě zaprodaly tehdejší britské noviny, a to natolik že nacisté za druhé světové přiznávali že si z prvoválečných novin často brali příklad.... :-/)

0 0
možnosti

Kremlik

13. 4. 2010 14:51
Argumentace autoritou

Nejsmutnejsi je, ze rada lidi ma prazdno v hlave. Sami priznaji, ze o tematu nic nevedi. "Verim tomu, protoze to tvrdi Znama Autorita." Jsou jako ovce. Nemysli sami za sebe - veri.

Pak se ukaze, ze ta autorita je podvodnik, ktery leta porusuje zasady vedy. Tedy autorita není zadnou duveryhodnou autoritou.

0 0
možnosti

Rodnok

13. 4. 2010 15:38
Re: Argumentace autoritou

No jo, Kremliku, měl jste se lépe učit, pak by vám nezbylo jen blogování na bulvárním serveru pro kolegy s IQ 80.

0 0
možnosti

pidla

13. 4. 2010 12:35
Je to smutné téma,

ale štěstí je, že máme net a takže hledejme nejen ve svých vědomostech. Díky.R^

0 0
možnosti

kareldrabek.blog.idnes.cz

13. 4. 2010 12:31
Zbožné přání - pro iDnes

Dnes káže na blogu svá moudra i stínový Petržílek. Nešlo by nějak zorganizovat jeho diskuzi s Kremlíkem?

0 0
možnosti

Rodnok

13. 4. 2010 17:54
Re: Zbožné přání - pro iDnes

No, já jsem si Drábku všiml před časem v TV diskuse, byl tam např. Metelka, kterého s oblibou citujete a vytrháváte z kontextu, abyste ho zesměšnil - ale na vás i na Kremlika nějak zapomněli... Čím to asi bude? :-):-)

0 0
možnosti

Deleter

13. 4. 2010 12:16
Mno,

snad by mohla ephemeroptera nějak vysvětlit, jak planetu zachrání žárovkový ban a podobné nesmysly, kterými nás oteplovači zásobují.

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky