Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJH

Rob J.H.

8. 12. 2009 11:58
smrádek, ale teploučko :)

Ono taky konečně se to začíná obracet, spousta lidí už je touhle ptákovinou s "bojem proti klimatickým změnám" unavená, na veřejnost začínají pronikat normální data... Za pět let nikdo po tom ani nevzdechne. Před dvaceti třiceti lety se stejně hlasitě řešilo globální ochlazování, a kdo o tom dneska ví?

Měli bychom se spíš bát, aby se opravdu nezačalo ochlazovat. To je pořád, že ustupují ledovce. No a co? Kdyby začaly přibývat, to byl teprv prů***er - kdysi jeden pokrýval většinu našeho území. Už vidim, jak by asi proti tomu bojovali. K tomu pěkně zemědělství na lopatkách, hladomory, migrace... Jen ať se otepluje :)

0 0
možnosti
RP

Roman01

8. 12. 2009 11:45
...

Moc mi to není jasné. Takže vy navrhujete používat špatné grafy (tedy ty z letokruhů po roce 1960) abyste dokázal, že žádné oteplování není? A proč vlastně, když máme data ze satelitů a z pozemních měřících stanic, atd? Taky doma používáte místo teploměru na měření teploty letokruhy? ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky