Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

admiral666

30. 9. 2009 11:00
doomsayeri

Bez ohledu na to, jestli otepleni skutecne je ci neni a jestli je ci neni zavineno clovekem, existuji lide, mnohdy napojeni na A-Gora, Oxida Bursiciteho a podobne oteplovaci zlatokopy, kteri zcela vazne tvrdi, ze planeta je v riti, zkaza je nevyhnutelna, pokud lidstvo nezacne jednat HNED TED, pak se jeste svet zachranit da ;-D Samozrejme jednat = dat vydelat JIM :-P

0 0
možnosti
O

oslik

30. 9. 2009 10:48
Synchronicita

Mohl jsem publikovat svůj blog prakticky souběžně s vámi, kdyby tu nevypadl proud. :-)

http://hlinka.blog.idnes.cz/c/103820/Vinu-na-globalnim-oteplovani-nese-lidstvo-hlavne-muzi.html

0 0
možnosti
LD

stovik

30. 9. 2009 10:24
KLAUSI..............?????????????

;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VK

Kremlik

30. 9. 2009 10:45
Re: KLAUSI..............?????????????

Sakra, ano priznavam, tento blog pisu ja,  president Vaclav Klaus. Kremlik je jen pseudonym (dekuji panu Kremlikovi, ze mi umoznil publikovat pod jeho jmenem). Zvolil jsem tento pseudonym schvalne, jako ironickou narazku na Kreml - jelikoz jsem stale obvinovan, ze jsem loutkou Kremlu... A je to naprosta pravda. Tady na neformalnim foru to mohu priznat. Kazde rano dostavam instrukce kuryrem primo od Putina. Nekdy mi Rusove diktuji, i co mam mit k snidani.8-o

0 0
možnosti
ZL

SidiL

30. 9. 2009 10:17
Ne globální oteplování, ale ...

... globální změna klimatu, by - myslím - byl ten správný pojem, který by se měl používat v této souvislosti. Přečetla jsem toho o změnách klimatu dost a nikde (tedy v relevantní literatuře) jsem nenašla tvrzení "všude na světě se oteplí" nebo "všude na světě se ochladí". Ať už pracujete s tím či oním modelem, vždy se dozvíte, že v určitých oblastech se předpokládá výraznější oteplení a v určitých opak. Globální oteplování je jen novinářský nonsense.

A k Vašemu článku - je v podstatě jedno, zda se globálně oteplí či ochladí. Ať tak či onak, pro lidstvo to budou dost krušné chvíle spojené s masovou migrací z postižených míst do míst méně dotčených. A takové stěhování národů může být větší průšvih, než změna klimatu sama o sobě.

Každopádně, určitě poměrně brzy uvidíme.

Jinak článek patří k těm lepším :-).

0 0
možnosti
E

experience

30. 9. 2009 10:16
Jen pro přesnost:

Einstein sám navrhl testy na ověření svých teorií a předem prohlásil, že pokud JEDINÝ z jich nevyjde, jsou tyto teorie chybné. Taková pokora a kritičnost ovšem zeleným křiklounům nikdy dána nebude.

0 0
možnosti
OL

Ondatroň lesní

30. 9. 2009 10:13
No co, Al si už vyděla prodejem "odpustků", a co mu je

do zelený "užitečných idiotů", jsem zvědavej, kdy se takovej primitiv Zaorálek omluví Klausovi, když z něho dělal vola, že nekvičí do taktu s Bruselskými "odborníky".

V;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky