Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyz nekdo cely zivot krade, lze a podvadi, nemaji ho lide radi a media ho neoslavuji.

Stabilni genius by mel prestat kvilet a mel by se zamyslet nad tim, jestli chyba neni u neho.

0 2
možnosti

Jistě, lidé ho nemají rádi a proto jej zvolili prezidentem.

0 1
možnosti
Foto

Svět by měl být ovládán pár vyvolenými. Lidí je stále více a více když podobné nástroje zůstanou u ledu stanou se nepředvídatelné události, což si nikdo nepřeje. Když si vezmu, že třeba autor tohoto článku má právo řídit auto, volit, nebo libovolné vycházky, trochu mě mrazí.

0 0
možnosti

Hezký článek.

Na jednu stranu je možnost volby pro sociální síť, na druhou stranu je omezená možnost volby u využívání služby Google. Na Googlu jsme více existenčně závislí, než na FB. Z tohoto pohledu je to problém.

Vlastně jste potvrdil, co jsem si myslel včera u článku pana Záloma. Cenzura ve formě algoritmu dragonfly (FB bude mít asi jinak pojmenovaný algoritmus) není tedy nápad majitelů soukromých firem, ale vlád, které si nechtějí špinit ruce. Tedy nezávislé weby musí najít stát, kde vláda toleruje pravicové i levicové postoje a i zde je působnost poskytovatele omezena hranicemi tohoto státu, takže neobslouží uživatele v jiných státech, pokud nepřijme podmínky daného státu.

Je to velice elegantní přehození zodpovědnosti bez ztráty voličské základny, protože zodpovědni jsou přece majitelé vyhledávačů a sociálních sítí a volič upře zrak na ně, nikoli na politiky.

2 1
možnosti

Až se všichni ti, kteří se zastávají dnešního nadnárodně korporátního fašismu proberou, bude už asi pozdě. I když ten tlak, který režim stupňuje, už ad absurdum, svědčí že se bojí času. Možná se přece jen lidi stačí probrat.

3 1
možnosti

I44v19o 14B12o73u92š65e

28. 8. 2018 11:06

Ojoj, velký dekonspirátor se ozývá.

2 6
možnosti

P67a73v65e57l 34P95o32n58e95c

28. 8. 2018 19:22

Máte k tomu i nějaké věcné připomínky ?

5 1
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky