Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J95a12n 23R95ý71z94n16a25r

11. 6. 2017 21:33

Díky za článek na velice důležité téma, R^!

Chyby jsou však už ve všeobecných základech - vazba mezi psychiatrií a psychoterapií, oboustranná vazba mezi tělem, psyché a zdravím, atd.

Např.: http://janryznar.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=224591

(Kliničtí psychologové i Halík - volavky farmaceutického průmyslu)

0 0
možnosti

Terapie autistických dětí je velmi užitečná. Spousta těchto dětí je přes své postižení běžně nebo i nadprůměrně inteligentních a pokud díky terapii zvládnou školy, mohou se samy úspěšně živit svou prací.

Beztak s rozvojem robotizace a automatizace bude spousta normálních průměrných lidí nezaměstnatelných jen proto, protože jejich mírně podprůměrná nebo průměrná inteligence v prostředí robotů a automatizace nezaručí zaměstnavateli dostatečnou produktivitu. Nemusí k tomu přibývat ještě ti autiské, jejichž intelekt je v pořádku.

3 0
možnosti

Velice děkuji za článek. Jsem maminka, které diagnoza syna naprosto obrátila život na ruby (a to ne přívalem peněz a výhod, jak v článku napsal pan Matys :-). Díky Bohu jsem se dověděla o ABA terapii. Bohužel jen proto, že jsem se sama velmi intenzivně zajímala. Odborníci s námi skončili nabídkou medikace. Protože se nám nedaří sehnat pomocníky, terapii se synem dělám sama. Na základě absolvovaných seminářů. Tlačí nás věk a snažím se co vydržím (tak 4 hodiny denně + přípravy). Ale ty výsledky mi za to stojí. A jsou naprosto prokazatelné daty, které si podle ABA pravidel sbírám. Zažíváme to, v co jsme ani nedoufali. Velmi doufám, že se u nás ABA rozšíří a bude dostupnější.

8 0
možnosti

Totez s bezdomovci. Uz jsem take na tomtema psaval. Dusevni porucha, nekdy jen tezka deprese, ale chce se to resit politicky.

Za totalitnich rezimu nekdy bezdomovce nevidite, byvaji v lochu nebo blazinci, za demokracie je vidite na ulici, a nelogickybse to spojuje s kapitalismem a s demokracii.

Psychiatrie je veda ktera se teprve rodi, a neumi vyresit lautr nic. Mozna v budoucnu tomvyresi genetici, zatim kdokoliv ma potize od deprese pres schizofrenii po autismus, neda se to vylecit.

Ale leci se to po cely zivot, i kdyz nekdy kratky

0 0
možnosti

Jen bych měl dotaz trochu mimo, nevzpomínám si, že bych se někdy za totáče setkal s autistou. Bylo jich snad méně? Těžko je mohli přeci všechny zavírat do ústavů.

0 0
možnosti

P76e94t67r 94P21o98l56á52k

7. 6. 2017 16:49

Mohli. Snad vam to jako vysvetleni staci.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS