Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já myslím, že abstrakt článku, který jste nasdílel mluví jasně:

"Our analysis shows that, for the climate parameters corresponding to the median strength of the climate system response to anthropogenic forcing, the Paris Agreement can reduce the global mean surface air temperature (SAT) in 2100 between 0.63 and 1.07oC relative to “no climate policy” case."

0 0
možnosti
IH

Takže vědci řekli, že Pařížská dohoda sníží globální teplotu. Taky řekli, že je potřeba udělat další kroky, jinak tady bude o další dva stupně tepleji, Což je asi opravdu hodně. Kde je ten váš veletoč?

Po pravdě řečeno působíte jako konspirátor. Kdokoli sdílí váš názor, tak je autorita, kdokoli s vaším názorem nesouhlasí, tak musí být součástí konspirace. Používáte prostě tento typ argumentace, proto vás rozumný člověk nemůže brát vážně.

0 2
možnosti
JB

Na jednu stranu se dělá z oligarchů zlo a na druhé se nikdo nediví, když ti největší, světoví, brání klima, ačkoli z toho na první pohled nic nemají. Asi mají, musí "držet basu", aby zůstali světoví.

2 0
možnosti
MR

Mají z toho přerozdělovaných 48 mld. E ročně ze státního, to je slušná suma za přimluvení se za graf.

2 0
možnosti
AM

JAKÝ názorový veletoč pro boha živého vědcům z MIT nevyčítáte???

ŽÁDNÝ názorový veletoč podporou dohody nedělají.

---------------------------------------

Je naprosto šílené, co se v tomhle blogu píše. Jsou to bláboly postavené na hlavu, skutečná post-pravda v nejryzejší podobě.

Fuj. Rv Rv Rv

0 17
možnosti
JB
Foto

Výborný článek, díky.R^

Karma.

16 2
možnosti

Proboha proč? Vždyť ten článek nemá pravdu. Ti vědci spočítali, že dohoda je málo, ale to není důvod k odstoupení od ní, protože bez dohody to bude ještě horší. No a následně to autor článku označí za "názorový veletoč" a ještě něco pindá o nějakém klimaprůmyslu? Ropný průmysl a těžaře, kteří mají násobně peněz, přitom nevidí?8-o

1 16
možnosti
VJ

Jedná se skutečně o rok 2011?

0 0
možnosti
Foto

Také mě napadlo, že to je překlep.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS