Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Diky za zajimavy clanek. Je smutne, jak politici mohou likvidovat vedce, ktery psal asi pravdu, ktera se nekomu nehodi.

5 0
možnosti
Foto

Drive cirkve a panovnici vydelavali na vire v Pana Boha. Na te vire mozna neco pravdy je. Cirkve to vsak prehaneli a kdo proti tomu verejne byl, ten byl nekdy i fyzicky zlikvidovan. Ponecham stranou, do jake miry tomu cirkevni hodnostari sami verili a do jake miry na tom jen profitovali.

Nyni mame hypotezu, viru v to, jak lidstvo zpusobuje oteplovani planety. Neco pravdy na tom mozna je. Nejspis ale vliv cloveka tak velky neni. Ten kdo velky vliv cloveka popira, ten je nekterymi zastanci viry v oteplovani zpusobenem predevsim clovekem tvrde umlcovan. Nevim do jake miry umlvovatele konaji, protoze ve velky vliv cloveka na oteplovani planety veri nebo proto, ze napr. na omezovani emisi CO2 vydelavaji.

Podotykam, ze ocenuji dobre stranky viry v Boha a tez jsem pro omezovani znecistovani zivotniho prostredi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky