Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, je to příšerné. :-(

i tak KARMAR^

1 1
možnosti

Možná by nebylo špatné do statistiky dát přes osm tisíc muslimů zabitých Srby - křesťany.;-D

1 0
možnosti

Myslíte narkomafiány z takzvaného Kosova, kteří jim ukradli část státu?

2 1
možnosti

Není to nic proti tomu co Evropa světu dala ve dvacátém století. jejich vynález fašismus a komunismu dali světu víc jak sto milionů mrtvých. V době II. světové války umíralo denně deseti tisíce lidí. I toto je statistika. Vždy je to otázka pohledu.8-o

1 4
možnosti

Na fašismu není nic vynaleznutého, fašistický byl ve své podstatě téměř každý panovník ve středověku a ještě dnes by nebyl problém takové najít.

3 1
možnosti

I51v59o 30M33i44l15d27a

15. 8. 2016 13:33

pane, to nemůžete, takhle to nepůjde, to není EU-in...

7 1
možnosti

Ta statistika od roku 1970 je dost vyrecna...

1 1
možnosti

I46v77o 11H34e40b18e28l13k30a

15. 8. 2016 12:50

Fakt vtipný článek. Autor nám chce předvést, jak jsou statistiky hnusné a falšované a pak sám předvádí ty nejhorší statistické prasárny. ;-D;-D

5 5
možnosti
Foto

A máte nějaký příklad?

3 0
možnosti

K islamskemu nasili dojde tam, kde se islamske obyvatelstvo premnozi, kde dojde k populacni explozi. Tento faktor je rozhodujici. Podivejme se co se deje na Blizkem vychode a v severni Africe. Musime se zeptat, jak je to mozne, ze ve Francii nebo Anglii je tolik mohamedanu. Proto lze doporucit nediskutovat a zavrit hranice nebo za 20 let nasi republiku nepozname.

8 1
možnosti

1. Na Britské listy nemá smysl reagovat. S počátkem migračmí krize se zcela odtrhly od reality a naplno se projevilo, kdo je platí.

2. Stovky let tu probíhá regulérní a spíše více než méně krvavý střed dvou civilizací.

Vytrhávat ze souvislostí pak samotné útoky muslimů a nemluvit o angažmá USA a NATO na blízkém východě a v Severní Africe (se statisíci zabitými muslimy) sice vyžaduje propaganda,ale ve skutečnosti je to zcela irelevantní.

3. Je vrcholem idiocie (nebo spíše vlastizradou) předstírat, že zde žádné vzájemné nepřátelství není a imporovat muslimy a vůbec lidi z těchto kulturně zcela odlišných regionů do Evropy.

12 0
možnosti

Objektivní článek k islámskému terorismu.R^ Idnes by měla otisknout na 1.straně a hlavně "odborníci na islám" z akademie věd vyvěsit povinně na "nástěnku".

6 3
možnosti

Je islámským terorismem jakýkoli teroristický čin člověka, o němž je známo, že se hlásí k islámu?

Je křesťanským terorismem jakýkoli teroristický čin člověka, který je v matrice pokřtěných nějaké křesťanské církve?

2 0
možnosti

No, pokud křesťanské církve podporují křesťanský terorismus a případný terorista páchá teror na jinověrcích či bezvěrcích s tím, že "Bůh je velký", či "ježíš je velký" na rtech, pak je křesťanský terorista. Máte nějaký příklad?

4 1
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky