Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P15e85t86r 88N67o48v78á49k

23. 7. 2015 12:11

Skvělý! R^  Ale #přijímačům to stejně dojde až na popravišti.

1 0
možnosti

Karma autore. Jen jedna věc: na demonstrace smysl chodit má. Ostatně jak jinak ukázat politikům,že jednají proti zájmu lidu? A že tam budou nějací náckové? Ti tam budou vždy, s tím holt nic neuděláme. Rozumný člověk tohle chápe a nesnaží se o logický faul tvrzením, že jeden nácek na jakékoli akci tu akci automaticky dělá nacistickou.

4 1
možnosti

ad5) ......  takovejm se přece říká "umírnění muslimové", nééé V ?!?R^

0 0
možnosti

Zapomněl jste mě uvést jako spoluautora a že jsme korán napsali vlastními zvratky trpíce příšernou kocovinou po chlastačce s Caligulou, Alfredem Dreyfusem a Rasputinem.

3 0
možnosti

Vynikající blog, karma!! Jen si dovolím oponovat v tom, že nemá smysl chodit na ŽÁDNÉ demonstrace proti islámu. Souhlasím, že není nijak přínosné být viděn na protestu, pořádaném např. p.Bartošem, ale jsou přece i jiné.. Já byl v sobotu na té první a pak jsem se klidil. Je fakt, že i tam byli lidé, kteří mohou tento odpor diskreditovat, ale .. s tím se asi budeme muset alespoň částečně smířit.. Je také otázkou, kolik z nich bylo zrovna ve službě, že ano. Mírumilovnost učení proroka Mohameda jste ovšem vystřihl bravurněR^!!

12 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky