Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prosím zjistěte si legislativní postupy. Mimo jiné ve všech orgánech jsou zastoupeni zástupci ČR. Nestrašte již o zákonech bez nás. Na všem máme podíl, i ten blbý. Naši volení zástupci tam posílají asi blby.

Zastupitelská demkracie je o tom, že ani v horní dolní nemohou (i když to dělají!) tvrdit, že V Praze někdo něco vymyslel bez nich.

0 0
možnosti

Hujeři budou štastni, i když jim EU zakáže Colu, sladkosti, slané brambůrky a oříšky, tučné a pečené maso, a přikáže denně půl kila ovoce a čtvrt kila zeleniny povinně. Jde přece o naše dobro! Nebo snad ne? Doufám, že nezapomenou regulovat sex. Ani to nebude hujerům vadit. Hlavně když za ně někdo moudrý určí, jak mají žít.

2 1
možnosti

Pane autor, parlament je sice zákonodárná instituce, ale zákony v ní nevznikají, ale tato instituce by je měla pouze schvalovat. To, že je poslanci doplňují a pozměňují  občas ve své pýše tvoří je tragédie. Potom i z dobrého zákona udělají paskvil, neb nejsou odborníci, ale nástrojem lobistů. Taková je pozn. jednoho spoluautora zákona, který byl již bohužel zrušen. Spoluautor zákona a ani jeho kolegové nebyli nikdy poslanci ba ani nikdy nekandidovali.

2 0
možnosti

No jo, zcela očekávaná sbírka plků. Správná odpověď zní samozřejmě nula. A co se týče dotací EU, podmínky jejich poskytování si určuje každý stát do určité míry sám. Protože u nás se to s byrokracií přehnalo, je u nás silně nadprůměrný počet úředníků, kteří musí žádosti vyřizovat a kontrolovat. No a ještě to nestíhají a dělají špatně... ale za to můžeme my, ne unie! Jenže plivat na unii je v kurzu, že...

1 3
možnosti

Co z toho blogu jsou plky? Cetl jsem to dvakrat a vidim jen fakta...

0 1
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky