Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Problém Lefébristů je mnohem složitější než si myslíte a není to jenom o ekumenismu. Stejně tak i ta poznámka, že František "kašle na dogmata" není pravdivá, ale zpátky k EU.

V tomto případě jsou libretariáni a tradicionalisté na jedné straně barikády, protože mají "společného nepřítele" EU, ale každý z trochu jiných důvodů.

0 0
možnosti
Foto

Euroskepticismus prezentovaný Svobodnými je extrémní názor. Abych se nemusel dlouze rozepisovat, přečtěte si blog Jiřího Kráma jen o něco později publikovaný - http://kram.blog.idnes.cz/c/370172/V-cem-se-myli-Petr-Mach.html. Pan Krám své hodnocení pojímá obecně, kromě jím popsaných situací existuje ještě další řada problémů s případným vystoupení z EU spojených, které Svobodní neumějí objasnit a řešit. Problémy spatřuji nejen v jejich obrovské šíři změn, ale také v tom, že nemají ujasněné hranice svobody, kterou radikálně prosazují. Připadají mi poněkud zmatení.

0 0
možnosti
Foto

Titulek toho článku by ovšem mohl znít "V čem se mýlí Jiří Krám".

1 0
možnosti
Foto

Velmi si vážím vašich článků a vaše blogy vyhledávám. Jsou většinou o tématech které v žádných médiích nenajdu. Karma.

1 0
možnosti
JL

Pane Kremliku - jsem přesvědčen o tom, že Svobodní o podporu Václava Klause velmi stáli, a že je jeho postoj neskutečně zklamal. Dám taky jeden odkaz, když Vy jich máte v článku několik. Jedná se o několik měsíců starý blog jednoho z lídrů kandidátky Svobodných:

http://zboril.blog.idnes.cz/c/347888/Podpori-Vaclav-Klaus-ODS-Suverenitu-nebo-Svobodne.html

0 0
možnosti
Foto

Bereme věci tak, jak jsou. To, že pan Klaus podpořil paní Bobošíkovou, sice tak docela nechápeme, ale je to jeho věc. V každém případě - náš program nestojí a nepadá s podporou pana Klause. Už dávno ne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky