Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AB

No jasně. Hlavně, že Klaus a všichni rozumně uvažující lidé byli pro oteplovací mafii za kretény!!!

12 0
možnosti
Foto

No, jestli svoje názory zakládáte na článcích z blogů a navíc ještě z blogů pana Kremlíka, myslíte si, že v tom je něco objektivního?

1 7
možnosti
VK

Pane Metelko jednou se urcite zase bude oteplovat. Pak zase ochlazovat. Podle PDO/AMO by se melo opet oteplovat asi 30 let v polovine 21.stoleti. Ale selhani modelu - ktere soucasnou pauzu neocekavaly - dokazuje, ze CO2 s tim ma pramalo co spolecneho. Redukci CO2 klima nijak znatelne neovlivnime, to souhlasite, ne? V tom pripade by se mely zrusit dotace na redukci CO2, ne? To ale musi udelat politici.

11 1
možnosti
JL

Sundejte  tu agitku!  Překračujete pravidla!

1 7
možnosti
JC

Nikdy nešlo o oteplování, vždy šlo jen o peníze. Tedy o to, jak je z lidí vytáhnout.

15 0
možnosti
Foto

Když EU peníze nepůjdou na řešení klimatu, vyhodí se za jiné koniny. kolem jedné vsi, kde jsem myslivcem přibylo k lesní zbytečné asfaltce za 4,5 miliony korun, dalších 500 m asfaltky místo polní cesty, která je využívána tak pětkrát za den houbaři nebo k procházkám se psem a coby prašná líp patřila do přírody. Kolik ta nová stála, ale odhadnu to na takové 3 mega a tak o dva se mohli, ti co to zrichtovali, šábnout. Je to nekonečné rozhazování a není ochota proti tomu něco podniknout asi stejně jako proti krádežím kovů.

7 1
možnosti
Foto

Ten půvabný odstavec na závěr tomu dal skutečně punc Kremlíkovy předvolební politické agitky. A já pořád kdo do téhle problematiky tahá politiku... Ale k věci: NEOTEPLUJE SE znamená také, že se během krátké doby např. 10-20 let) NEBUDE OTEPLOVAT?

2 16
možnosti
RD

Neznamená, máte pravdu. Ale taky neznamená, že se bude oteplovat. A dříve než vydám miliardy z peněz daňových poplatníků, bych si měl být sakra jistý. Jestli by nebylo lepší část prostředků odklonit na vědu a výzkum, abychom tedy už věděli.

14 0
možnosti
EP

Perfektní, karma!

13 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky