Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

BlackAnonym

8. 12. 2010 11:22
:)

Super článek, taky jsem si Chucka všim, co se týká různých témat.R^R^R^

0 0
možnosti
MF

falm

7. 12. 2010 20:11
Reklama s kaprem

patří k jedněm z nejfušerštějších reklam - krásný příkald toho, jak lze celkem slušný nápad zabít amatérskou realizací. Ono totiž natočit filmový gag zdařile, to není sranda. A ty reklamy s Ch. N. mezi zdařile natočené rozhodně nepatří!

0 0
možnosti
R

Rainbow_Warrior

6. 12. 2010 17:27
kriticke poznamky k "logice" bloggera 1)

Zrejme jsem svuj prispevek vecra napsal moc pozde, nebo se na nej bloger boji odpovedet. Tak tedy znovu:

Na argumentaci bloggera, zejmena, v diskusi me zaujala nekonzisentnost a vnitri rozpory v argumentaci. Ty nejvyraznejsi se pokusim shrnout: 1) Rika, ze prognoza Hansena z roku 1988 se nepotvrdila - zrejme si neuvedomil, ze behem te doby se radikalne zmenila geopoloticka situace - bylo tedy treba upresneni imisnich scenaru sklenikovych plyny. Toto opomenuti se mi zda u udajneho historika (i kdyz jen bakalare) fatalni. Navic, odvolavat se ve fyzice klimatu na 1/4 toleti stary vyzkum je samo o sobe usmevne. 2) Vytyka klima-realistum selekci publikaci, ale sam nedela nic jineho. Pta se L.M., kolik clanku publikoval v Nature, ale neuvedumuje si, ze kontaverzni Mannova hokejka byla take publikovana v Nature.

0 0
možnosti
R

Rainbow_Warrior

6. 12. 2010 17:28
Re: kriticke poznamky k "logice" bloggera 2)

3) Blogger si dovoluje znamkovat a vybirat nejlepsi ceske klimatology. Nevadi, ze niko z jim vybranych klimatologem neni, namatkou: Cilek - geolog (a vseved) zabyvajici se vyhradne popularizacni cinnosti temer vseho, Kutilek - penzionovany pedolog servilne za popiracstvi vyznamenany jakymsi radem pana Kluase, Charvatova - inzenyrka z Geofyzikalniho ustavu zastavajici neprokazanou hypotezu inercnich pohybu Slunce a usmevnym vrcholem jejiho snazeni je predpoved tohoto pohybu s presnosti 1 roku, a konecne zvlastni pozornost vyzaduje Brazdil - geograf: zde bloggerovi nevadi, ze Brazdil publikuje spolu s klima-realisty, pise na zakazku publikace pro Cesky narodni klimaticky program a jako perlicka slouzi, ze doporujuje svym studentum jako studijni literaturu zpravu IPCC (dohledatelne na strankach Masarykovi univerizty), a to uz vubec nerozebiram jeho angazovanost jako agenta StB (kryci nazev Ruda a Meteor).

0 0
možnosti
VTK

Více takových Kožených

6. 12. 2010 12:59
Vidím

že fanatismus je jen jeden a je jedno, jestli je to "oteplovač" nebo "popírač". Člověk pozorující své okolí kašle na grafy a pokud zjistí, že byl za poslední tři roky 5x vyplaven  a předtím 50 let nikoli, nutí ho to k zamyšlení "co se to děje". A odpověď nedostane ani z jednoho tábora fanatiků.

0 0
možnosti
VK

Kremlik

6. 12. 2010 19:54
Re: Vidím

Klimaticti realiste poskytuji seriozni vedu. Od nas odpoved dostanete. Doporucuji vygooglovat "Nase male pluvialy".

0 0
možnosti
JM

jirka3m

6. 12. 2010 10:32
ano

kdysi jsem přepínal, abych reklamy neviděl, teď ty s Chuckem vyhledávám, prostě Martin Jaroš je hvězda rozměrů Chucka (jednou jsem ho zažil na jednom semináři, jeho prezentace byla nejkratší, ale zároveň nejvíce inspirativní )

pane Kremlíku, ty přesvědčené už jste přesvědčil, ty zaryté už stejně nepřesvědčíte, takže co takhle začít z jiného soudku? Třeba nějaké veselé příhody z Vašeho fochu? Nějaké ty kandidáty na Skřipec, ať se taky trošku můžeme zasmát...

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky