Vítězslav Kremlík

Američtí prokurátoři chtějí lidi zavírat za „klimaskeptické“ názory

14. 04. 2016 11:00:00
V době uprchlické krize a hroutící se Evropské unie má veřejnost důležitější témata než je globální oteplování. Nicméně tohle stojí za článek. Inkvizice se vrací.

Šéfka Obamova ministerstva spravedlnosti paní Loretta Lynch (od slovesa „lynčovat“) se vyjádřila, že jedná s FBI o plánech na stíhání „klimatických popíračů“. Kdo nevěří dogmatům klimatické církve, má prý skončit v kriminále. Vzápětí 16 levicových prokurátorů ze 16 států USA oznámilo, že zakládají „Svaz prokurátorů za čistou energii“ (AGs United for Clean Power). Programem sdružení je dostat za mříže každého, kdo by kritizoval klimatology. Tiskovky se slavnostně zúčastnil Al Gore, autor alarmistické agitky „Nepříjemná pravda“ u roku 2006.

Prokurátoři z Oklahomy a Alabamy se odmítli k této akci připojit. Alabamský prokurátor Luther Strange řekl:

„Rozumní lidé se mohou neshodnout na některých vědeckých otázkách kolem oteplování a také že se neshodnou. Tato vědecká a politická debata je zdravá a měli bychom ji podporovat. Neměla by být umlčována výhrůžkou trestního stíhání od těch, kteří věří, že jejich postoj je jediný správný a že odlišné názory je proto nutno zastrašit a zadusit. Je nevhodné, aby generální prokurátor zneužíval svou pravomoc k pokusům o umlčení těch či oněch politických názorů v jedné z nevýznamnějších politických debat naší doby.“

Už na podzim 2015 americká inkvizice začala vyšetřovat ropnou firmu Exxon. Ropné firmy byly totiž mezi prvními, kdo klimatologický výzkum podporoval a sponzoroval, když byla klimatologie ještě mladá. Doufaly totiž, že tající led v Arktidě zpřístupní nová ložiska těžby. Díky tomu ropné firmy mohly nejvíce nahlédnout pod pokličku a do zákulisí klimatologie. Měly tedy z první ruky informace o absurdních klimatologických modelech a podvodech. Za to, že tyto informace vynesli na veřejnost, mají nyní být naftaři stíháni. Porušili Omertu.

Tento vývoj se ale dal předpokládat. Když neumím něčí důkazy vyvrátit vědecky, prostě ho zavřu do kriminálu a problém je vyřešen. Jde o starou metodu sovětských soudruhů.

ZDROJE:

http://dailysignal.com/2016/04/04/16-democrat-ags-begin-inquisition-against-climate-change-disbelievers/

http://www.breitbart.com/big-government/2016/03/10/us-attorney-general-we-may-prosecute-climate-change-deniers/

https://www.ok.gov/triton/modules/newsroom/newsroom_article.php?id=258&article_id=19821

http://kremlik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=483066 (článek: Ropná firma jde před soud za „popírání“ klimatu)

Autor: Vítězslav Kremlík | karma: 36.14 | přečteno: 1332 ×
Poslední články autora